Vacatures

 

Op dit moment zijn we op zoek naar een:

 

Pedagogisch medewerk(st)er (0 uur) voor invalwerk

Kinderdagverblijf Ikkedoen is gevestigd in Stadshagen, Zwolle. Wij hebben een vacature voor een pedagogisch medewerk(st)er met een 0-uren contract die beschikbaar/ inzetbaar is alle dagen van de week die regelmatig kan invallen op zowel het kinderdagverblijf als de  BSO.

Bij kinderdagverblijf Ikkedoen gaan we er vanuit dat elk kind op zijn eigen manier denkt, voelt en handelt. Juist dat eigen ‘ik’ en de manier waarop een kind dit tot uitdrukking brengt in zijn ‘doen’, maakt het tot een uniek klein mensenkind. Wij willen dat kinderen zich bij ons veilig en op hun gemak voelen. Daarom vinden wij het belangrijk dat er veel aandacht is voor elk afzonderlijk kind. Wij geloven dat een kind het gelukkigst is als hij zich op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo, kan ontwikkelen.

Wie zoeken wij:

Wij zijn op zoek naar gediplomeerde pedagogische medewerk(st)er die samen met andere collega’s verantwoordelijk is voor de dagelijkse opvang, begeleiding, ontwikkeling en verzorging van de kinderen en die beschikbaar/ inzetbaar is op alle werkdagen van de week.

Wat heb je nodig:

  • Opleiding en kennis: Minimaal SPW 3 (of beschikkend over diploma’s conform CAO-kinderopvang); inzicht in groepsdynamische processen; kennis van de geldende hygiëne- en veiligheidseisen; kennis van de ontwikkelingsfases van een kind.
  • Vaardigheden: Sociale vaardigheden voor het motiveren, stimuleren en instrueren van kinderen; kijk op het ontwikkelingsniveau en de behoefte van ieder individueel kind; mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het opstellen van verslagen en contacten met ouders/verzorgers.
  • Eigenschappen: flexibel; liefdevol; enthousiast; verantwoordelijk; proactief en collegiaal.
  • Ervaring in de kinderopvang tussen de één en drie jaar is een pre.

Wat bieden wij:

Een leuke en uitdagende werkomgeving met veel leuke collega’s en een prettige werksfeer. Het salaris is conform de CAO Kinderopvang.

Bij goed functioneren behoort een verlenging van het contract tot de mogelijkheden.

Hoe kun je solliciteren:

Je kunt je sollicitatie met je motivatie en CV richten aan Arendina Odink. E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Voor meer informatie kun je bellen met 038-7510351